WEBDESIGN

Overvejer du at få dig en hjemmeside eller måske gøre noget ved din gamle hjemmeside? Jeg kan hjælpe dig med at fremstå professionelt online gennem en flot hjemmeside, letforståelige tekster, der er målrettet din målgruppe og er indbydende i sit udtryk. Jeg går ind i et samarbejde med dig, så du kan få lige præcis den hjemmeside, du gerne vil have og som er:

En præsentation af dig og din virksomhed

En hjemmeside repræsenterer dig og din virksomhed. Derfor skal din hjemmeside være tilpasset netop din målgruppe og gøre det nemt at se, hvad du kan og hvad du tilbyder. Det er vigtigt at designe hjemmesiden med fokus på, hvad det er du gerne vil have ud af den. Du kan blandt andet overveje, om du vil bruge din hjemmeside:

  • Som et online CV for dig og din virksomhed/praksis.
  • Til at øge dit salg af produkter eller ydelser.
  • Til videndeling og erfaringsudveksling.

Brugervenlig

Det altid vigtigt at overveje, hvordan brugeren både oplever din hjemmesiden og navigerer på den. Den skal være nem at finde rundt på og den skal være indbydende både i tekst og i visuelt udtryk. Derfor har jeg altid fokus på at brugeren skal opleve den, som du har tænkt det. Det grundlæggende bag en brugervenlig hjemmeside er:

  • En logisk opbygning, så din målgruppe finder det rigtige indhold.
  • Tekst, der er nem at læse og nem at forstå
  • Visuelt indhold, der er appellerende og som er tilpasset din målgruppe.

Nem at vedligeholde

Jeg bruger et CMS-system, der kaldes WordPress. Det giver mulighed for at jeg kan designe dig en flot og brugervenlig hjemmeside og at du efterfølgende selv kan bruge og redigere den. Jeg tilbyder selvfølgelig en gennemgang af de funktioner, som du skal benytte dig af, hvis du selv vil opdatere elementer eller tekst på din hjemmeside løbende.

Mobil- og tabletvenlig

Jeg er altid meget opmærksom på, at din hjemmeside skal være brugervenlig fra både computer, mobil og tablet. Det er vigtigt, fordi der er flere og flere, der besøger hjemmesider fra deres mobiltelefoner eller tablets i stedet for at tilgå dem fra deres computer. Din hjemmeside skal selvfølgelig se godt uanset, hvor dine besøgende kommer fra.


HAR DU BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE?


Jeg henvender mig især til dig, som er selvstændig og har en enkeltmandsvirksomhed/lille virksomhed, dig, som er ny iværksætter eller jer i et lille praksisfællesskab (fx konsulenthus). Jeg henvender mig særligt til dig som:

VIL OPSTARTE

Du har måske lige færdiggjort en uddannelse som coach, terapeut eller psykolog og er lige startet op som selvstændig. Du skal måske opbygge alt fra bunden og har brug for hjælp til at komme godt i gang med en hjemmeside, logo eller et helt nyt koncept.

VIL GENTÆNKT

Du har måske haft din egen mindre praksis som selvstændig coach, terapeut eller psykolog i nogle år. Du vil gerne sætte større fokus på din virksomhed med en ny hjemmeside eller nyt visuelt udtryk.


HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?


Hvis du gerne vil have en ny hjemmeside – hvad enten, det er en helt ny eller du vil gentænke din eksisterende hjemmeside og give den et nyt look – så kan jeg hjælpe dig. Overvej, hvad du har brug for og vær ærlig med dig selv om, hvad du har brug for hjælp til fra mig. Du kan eksempelvis få hjælp til:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ikoner-hvid-trans-13.png

Webdesign

Design af selve hjemmesiden, så den er brugervenlig og professionel samt tilpasset din virksomhed.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ikoner-hvid-trans-08.png

Online forløb

Design af online forløb med dit faglige indhold, så du kan nå dine klienter på distance.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ikoner-hvid-trans-10.png

Konceptudvikling

Udvikling af dine idéer til dine kunder ud fra realistiske mål og processer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ikoner-hvid-trans-04.png

Sparring

Rådgivning og støtte i arbejdet med at realisere dine mål og drømme.

Tekstredigering

Gennemgang af dit skriftlige indhold, så du får tiltalende tekster og klare pointer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ikoner-hvid-trans-07.png

Visualiseringer

Design af visuelle elementer der formidler dit budskab visuelt og professionelt. Se mere under visuel formidling.


PROCESSEN


Hvis du vælger at få udarbejdet en hjemmeside i samarbejde med mig, så tager jeg dig i hånden hele vejen. Jeg ved, at det kan virke som en jungle og alt det tekniske kan være en udfordring for mange. Vi indgår i et samarbejde, hvor jeg sørger for, at du er tryg hele vejen, og hvor jeg hjælper dig ud fra dine behov, ønsker og eventuelle udfordringer.

START MED EN GRATIS INDLEDENDE SAMTALE

Jeg tilbyder en gratis indledende samtale på 30 minutter, hvor vi kan få en første dialog om dine ønsker og behov samt en drøftelse af, hvad der er den rigtige løsning for dig. På den baggrund kan vi finde ud af, om det jeg kan tilbyde er relevant for dig og hvordan vi skal sætte vores fælles projekt i gang.

1 – Opstart

Vi tager en indledende samtale, så jeg kan få en forståelse for dine ønsker og behov. Her afdækker vi, hvad der skal sættes i gang og hvordan vi skal gribe det an.

2 – Indhold

Ud fra vores indledende dialog udarbejdes indholdet (tekst og visuelle elementer) til hjemmesiden. Du kan enten selv levere det eller få mig til at hjælpe med det.

3 – Design

Jeg designer din hjemmeside ud fra vores indledende dialog og med det indhold, der er produceret til hjemmesiden. Jeg går i dialog med dig løbende.

4 – Tilpasning

Jeg præsenterer den designede hjemmeside for dig og tilpasser opsætningen, indholdet og designet i tæt dialog med dig. Vi samarbejder om, at sætte prikken over i’et.

5 – Lancering

Når både du og jeg er tilfredse med din nye hjemmeside lancerer vi den, så den er offentlig tilgængelig. Jeg introducerer dig til brugen af WordPress, så du selv kan lave ændringer i indholdet herfra.


UDTALELSER


Pernille har været en uvurderlig makker i opstarten af min virksomhed. Hun har stået for webdesign, grafisk arbejde, visuel faglig formidling. Derudover har hun bidraget til konceptudvikling og givet sparring til Læredygtighed. Pernille har en nyskabende tilgang til både form og indhold, som hun forstår at tilpasse på den fineste måde til målgruppen. Hendes viden om undervisning og læring har hun anvendt på en levende og engageret måde i udviklingsarbejdet. At arbejde med Pernille har været en kæmpe fornøjelse – hendes optimistiske tilgang tilføjer en varm og levende energi til arbejdet. Pernille går hele vejen – og lidt til – for at opnå det bedst tænkelige resultat.

Hanne Balsby Thingholm

Stifter af Læredygtighed

Til Masteruddannelsen i it har Pernille leveret en guide, der skal støtte masterstuderende i gennemførelsen af deres masterprojekt. Opgaven har bestået i både afdækning af behov i form af kvalitativ analyse, prototyping, udvikling af indhold på højt akademisk niveau samt udvikling og design af guiden. Pernille har i høj grad leveret det der både var aftalt og forventet, hun har udvist fleksibilitet og overblik, og altid leveret til aftalt tid. Alt i alt er hun en god samarbejdspartner.

Bettina Lundgaard Hansen

Udviklingschef ved IT VEST

Pernille har haft en central rolle i udviklingen af AU’s online studiestartsforløb Study@AU, helt fra udvikling af formatet til teknisk opsætning i vores LMS. Hun har bidraget til kvalitetssikringen af projektet både gennem arbejdet med at designe forløbet som et reelt learning design og ved sit arbejde med bearbejdning af det konkrete indhold. Pernilles tilgang til opgaven er altid ambitiøs og positiv samtidig med, at resultater altid leveres til tiden. Samarbejdet med Pernille er trygt og altid en fornøjelse.

Mathilde Andersen

Udviklingskonsulent, Aarhus Universitet

I got the chance to work with Pernille in national and European projects and I enjoyed her creativity, sense of professionalism, communication skills, and efficiency in leading and managing her team and ensuring high-quality deliverables on time and budget. She has been an exceptional collaborator throughout and I am looking forward to working with her again in the future!

Pantelis M. Papadopoulos

Associate Professor, ved University of Twente

EKSEMPLER


Herunder ses eksempler på nogle af de hjemmesider og online læringsforløb, som jeg har været med til at udvikle. Nogle af eksemplerne er ikke opsat i WordPress, men i andre CMS-systemer, fordi dette var en given begrænsning fra kunden. Ud over webdesign, har jeg også været involveret i indholdsudvikling, brugerundersøgelser samt grafisk arbejde ved flere af projekterne.


TANKER & TRIVSEL

Screenshot 2021-03-10 at 16.52.16
Skærmbillede 2021-05-10 kl. 17.51.58
Screenshot 2021-03-10 at 16.50.35
Skærmbillede 2021-05-10 kl. 17.54.03
Screenshot 2021-03-10 at 16.51
Screenshot 2021-03-10 at 16.51.15
Screenshot 2021-03-10 at 17.30.56
Screenshot 2021-03-10 at 16.52.16 Skærmbillede 2021-05-10 kl. 17.51.58 Screenshot 2021-03-10 at 16.50.35 Skærmbillede 2021-05-10 kl. 17.54.03 Screenshot 2021-03-10 at 16.51 Screenshot 2021-03-10 at 16.51.15 Screenshot 2021-03-10 at 17.30.56

Et blended forløb om Tanker&Trivsel for unge kvinder på 14-16 år med både fysiske og online sessioner samt brug af online dagbog for deltagerne.

Jeg bistod skolelæreren Julie Rokkedal Nielsen i opbygning og design af det blendede trivselsforløb “Tanker & Trivsel“. Jeg opbyggede hjemmesiden med det blendede forløb, der gjorde brug af øvelser og hjemmeopgaver via hjemmesiden. Derudover udviklede jeg visuel identitet og bidrog med konceptudvikling, didaktisk design, samt teknisk support.


GUIDE TIL MASTERPROJEKT

Guide til masterprojekt blev udviklet til IT-VEST og formidler inspirationsmateriale, der kan støtte masterstuderende, når de skriver deres hovedopgave.

Ressourcen om masterprojekt er udviklet i samarbejde med IT-VEST. Jeg stod blandt andet for projektstyring, design og struktur, grafisk design, opsætning i Umbraco samt brugerundersøgelser med koordinatorer på uddannelserne samt studerende. Derudover stod jeg for indholdsudvikling sammen med Simone Brendstrup Søndergaard ved CUDiM.


ONLINE STUDIESTARTSFORLØB

Forbedret overgang til universitetet gennem online læringsforløb, der introducerer til studielivet på Aarhus Universitet

I sommeren 2020 var jeg med til udviklingen af et helt nyt online studiestartsforløb ved Aarhus Universitet, der introducerede alle nye studerende for universitetet anden relevant information i forbindelse med overgangen til universitetet. Her stod jeg for design, struktur, indholdsredigering (ud fra bidrag fra fagpersoner), teknisk opsætning, grafisk arbejde, kvalitetssikring samt evaluering.

  • Study@AU – Del 1 introducerer studerende til Aarhus Universitet, deres uddannelse, de mest aktuelle digitale platforme samt fællesskaberne på universitetet.
  • Study@AU – Del 2 er udviklet med fokus på at opbygge gode studievaner, studiestrategier og opnå god studietrivsel.

LÆREDYGTIGHED

Min tidligere kollega Hanne Balsby Thingholm har startet virksomheden Læredygtighed, der arbejder med bæredygtig undervisning og læring.

Jeg udviklede hjemmesiden til virksomheden i tæt dialog med Hanne, som havde tanker og idéer til indholdet, som skulle omdannes til brugervenligt og overskueligt materiale til hjemmesiden. Derudover stod jeg for visuel identitet samt illustration af diverse handouts, undervisningsmaterialer mm.


AU STUDYPEDIA

AU Studypedia er en online læringsressource, der indeholder materiale til at understøtte studerende i den akademiske side af deres studieliv under hele deres uddannelsesforløb.

Jeg har arbejdet med AU Studypedia siden 2013 (hvor den dengang hed ‘Studiemetro’) og har siden 2017 stået for redesign og løbende udvikling af hjemmesiden som projektleder.


AU EDUCATE

AU Educate er en online læringsressource målrettet universitetsundervisere med inspiration til at planlægge og udføre undervisning.

Jeg har arbejdet med AU Educate siden 2015, og har været med til at redesigne og udvikle den i 2016 fra den tidligere ressource ‘Undervisermetro’. Jeg blev projektleder for AU Educate i 2018 og har stået for løbende udvikling, kvalitetssikring og oparbejdning af nye samarbejder om ressourcen.


UDARBEJD STUDIEORDNINGER

Hjemmesiden Udarbejd Studieordninger har til formål at støtte og vejlede ved udarbejdelse af nye og revidering af eksisterende studieordninger på Arts ved Aarhus Universitet.

I samarbejde med en kollega fra Studieadministrationen på Aarhus Universitet stod jeg for udvikling af en hjemmeside om studieordninger på Arts. Hjemmesiden skulle gøre de formelle krav, didaktiske anbefalinger, samt information omkring processen for studieordningsarbejdet mere tilgængeligt for målgruppen og sørge for videndeling mellem medarbejdere.

Jeg stod for opbygning af ressourcen, strukturering af indhold, involvering af målgruppen i flere feedbackrunder samt udvikling af grafiske modeller og visualiseringer, for at gøre indholdet mere forståeligt og indbydende.


KURS

Hjemmesiden KURS formidler om et udviklingsprojekt på Aarhus Universitet, som sætter fokus på Klasseledelse, Underviserudvikling, Relationskompetence og Samtale om den pædagogiske praksis i undervisningen. 

Jeg stod for udvikling af hjemmesiden samt stod for udvikling af det visuelle undervisningsmaterialer til projektet, der byggede på et forskningsprojekt på CUDiM. Derudover var jeg involveret i udvikling af et løsningsdesign for testværktøjet, der er tilknyttet projektet, hvilket inkludererede løbende dialoger med forskere, projektdeltagere, samarbejdspartnere og projektleder.


CUDiM Blogs

CUDiM Blogs er en service til undervisere på Aarhus Universitet, som ønsker at oprette blogs i forbindelse med deres undervisning.

CUDiM blogs er en indgang for undervisere til at oprette blogs til brug i deres undervisning, eksempelvis kursusblogs, blogs til dokumentation af projekter eller gruppearbejde.


Play&Learn DigiMedia

Projektet Play&Learn Digi Media er et Erasmus+ projekt, der involverede samarbejde mellem 5 universiteter i Europa.

Jeg bidrag med design F platformen, herunder visuel opbygning og struktur i wordpress, og bidrog ikke med indholdsudvikling.