OM PERIEL

Digital designer

Jeg har en baggrund som digital designer og har arbejdet både med min selvstændige designvirksomhed og som udviklingskonsulent i mange år.

Min handlekraft kommer af at skabe værdi for mennesker. Jeg har en særlig interesse i at hjælpe andre på vej og få sat deres fagligheder, drømme og kompetencer i spil gennem design. Derfor har jeg gennem flere år været sparringspartner for andre kreative sjæle og føler mig meget inspireret af at opleve deres fremgang.

Den kunstneriske side

Jeg elsker at udfolde mig kreativt og eksperimentere med udtryk i forskellige former for kunst. Jeg arbejder ofte med benspænd for mit kreative arbejde, hvilket både har stor effekt på min proces og det færdige udtryk.

Min kunstneriske side er min kreative legeplads, som ofte inspirerer mit arbejde med design. Derfor har jeg valgt ikke at opdele mit designarbejde og min kreative side, da de for mig hænger tæt sammen.

Sådan startede det

Jeg startede Periel.dk som en lille hobbyvirksomhed ved iværksættermiljøet ved Studentervæksthuset Aarhus under mine studier i 2014. Jeg er siden blevet færdiguddannet Cand.it inden for It, læring og organisatorisk omstilling, som en overbygning til min bacheloruddannelse i Digital Design – IT, æstetik & interaktion. Siden har jeg arbejdet som udviklingskonsulent ved Aarhus Universitet og arbejder som freelancer med periel.dk.

Tag kontakt

Er du interesseret i et inspirerende og kreativt samarbejde eller har du spørgsmål, så tag endelig kontakt til mig.