GRAFISK DESIGN

Mit arbejdet med grafisk design varierer i udtryk afhængig af målgruppen og den kontekst, hvor det skal bruges. Jeg har blandt andet udfoldet mit arbejde med grafisk design med faglig visuel formidling, infografikker, udvikling af visuel identiteter, fysisk reklamemateriale og anden form for illustrering.


SKAL DU HAVE VISUALISERET DIT INDHOLD?


Har du brug for at få udarbejdet visuelle elementer, der formidler dit budskab visuelt og professionelt? Du kan få visualiseret mange forskellige formater afhængig af dine behov eksempelvis illustrationer til dekoration i publikationer eller til din hjemmeside, men også i form af infografikker, der illustrerer dit indhold eller som grafisk facilitering.

Den visuel formidling er en vigtig del af, at fremstå professionel og appellerende overfor din målgruppe og er med til at skabe en opmærksomhed på det du eller virksomheden står for.


MANGLER DU ET LOGO?


Få speciallavet en visuel identitet til din virksomhed. Dette inkluderer et flot logo samt regler for brug af farver, tekst og billeder på en måde, som får din visuelle identitet til at være genkendelig og appellerende. Derudover kan du også få udarbejdet visitkort eller andet materiale, der passer til dit visuelle udtryk og skaber genkendelse ved din målgruppe.


HAR DU BRUG FOR IKONER?


Få speciallavet ikoner til eksempelvis brug i stedet for knapper eller som visualisering af dit indhold. Det understøtter din målgruppes forståelse af indholdet, når det præsenteres med visuelle elementer. Se mere under ikoner.


ØNSKER DU FLOT PRÆSENTATIONSMATERIALE?


Få lavet flotte præsentationer af dit indhold, som du kan bruge til oplæg, til at sende til dine kunder eller hænge op. Det kan være opsætning af bøger/hæfter eller at få lavet flotte Pp-præsentationer, eller reklamemateriale såsom fysiske plakater, foldere, bogmærker eller andet.

FYSISKE FORMATER

Det kan eksempelvis være foldere, grafisk opsætning af bøger eller hæfter, visitkort, bogmærker eller plakater, der kan stå foran butikker eller hænges op på opslagstavler som reklame.

DIGITALE FORMATER

Det kan eksempelvis være e-bøger, flotte powerpoint præsentationer eller pjecer, der kan sendes rundt som reklame eller ses direkte på din hjemmeside.