AKVARELLER

Nedenfor ses mine håndmalede akvareller. De er alle originaler og der findes kun én af hver. De er alle unikaer, men optræder i serier med akvareller med lignende udtryk. På den måde kan de sammensættes og skabe et sammenhængende udtryk.

Serien “Improvisation”

Serien hedder “Improvisation”, fordi de for mig symboliserer en form for fremførelse, der er umiddelbar og uden forberedelse. Serien er udarbejdet med de samme 4 klare og harmoniske farver, som har været det eneste benspænd i skabelsesprocessen. Derudover er det alle skabt impulsivt og lystbetonet, hvor intet er planlagt forinden, men hvor penslen og de udvalgte farver har fået frit løb. Resultatet er blevet en serie, hvor værkernes former og farver skaber et spontant og vildt udtryk, der gøres harmonisk gennem de rolige og klare pastelfarver. 

Serien “Refleksion”

Serien hedder “Refleksion”, fordi værkerne dykker ned i og afspejler en anden verden. En verden med ukendte formationer. Værkerne er udarbejdet i rolige blå og grønlige pastelfarver, der bliver brudt af en koral/rosa farve.

Serien “Mutation”

Serien hedder ‘Mutation’ fordi den er en krydsning mellem udtryksformer samt har en sammensmeltning mellem former og mønstre, som for mig viser en spontan forandring eller udviklingsproces. Serien er udarbejdet med både akvarelfarver og sort tusch, hvilket giver et udtryk der kombinerer klare og harmoniske farver i rolige former med nogle skarpe kontraster og mønsterdannelser. Mønstrene i motiverne skabes med udgangspunkt i de bagvedliggende former i akvarellen.

Serien “Konstruktion”

Denne serie kalder jeg “Konstruktion”, da den leger med former og farver ud fra et arkitektonisk udtryk, der gør malerierne mere statiske. Ved hvert billede gemmer der sig finurlige detaljer, der leger med, hvad der er virkeligt. Akvarellerne er i rolige farver, men kombinerer både kølige og varme toner.

Serien “Abstraktion”

Denne serie kalder jeg “Abstraktion”, da de for mig udtrykker noget drømmende, og sansende samt afbilleder en indre verden og tankespind. Serien kombinerer et roligt og dynamisk udtryk, da malerierne indeholder bløde former men i vilde bevægelser. Akvarellerne er i monokromatiske farver, så det kun er én farve, der bruges i mere eller mindre transparente lag i malerierne, hvilket giver et spændende spil.