Del 17: Fredag, kl. 20:55, South Bank

Du nærmer dig naivt mødepunktet i undergrunden ved South Bank uden at vide, hvad du har i vente. Det er en stor risiko både for dig selv og Sofie. Du hører en lyd bag dig, og drejer dig om, men i samme sekund trækkes en hætte over dit hoved efterfulgt af et slag i maven, der gør dig ukampdygtig i et øjeblik – længe nok til at dine hænder kan blive bundet bag din ryg.

De efterfølgende 30 minutters transport er lange uden fornemmelse af, hvor du er på vej hen og uden nogen former for information.

Hvilke tanker, går gennem dit hoved? Hvad hvis du ikke kommer tilbage herfra i live? Hvad sker der så med Sofie? Kan du orientere dig?


[Næste benspænd foregår Fredag, kl. 21:28, en ukendt lokation i London]


 1. Kim Risør

  Jeg er ved at komme mig over slaget i maven, der virkelig slog pusten ud af mig. Mine håndled smerter derudover, for snoren er bundet for stramt. Jeg må vrikke med hænderne og fingrene for at holde blodomløbet kørende.
  Det gør mig vanvittig at tænke på, at man tilsyneladende ikke kan regne med nogen og heller ikke kan få succes med ret meget.
  Stakkels Sofie; hvad skal der dog blive af hende, hvis jeg ikke kommer tilbage? Og hvad med min stakkels søster … og Skandinavien.
  At England derudover også er ramt er tydeligt, så målet må være mere end Skandinavien, måske hele Europa?
  Hvem havde regnet med, at USA, Rusland og Nordkorea ville rotte sig sammen … og hvad stiller Europa og Kina mon op? Magtkampen skifter ustandselig karakter, afhængigt af, hvilke stjernepsykopater, der sidder ved magten i de enkelte magtcentre.
  Det er forfærdeligt, og menneskets historie må snart have aflivet den sidste naive idiot … som måske er mig selv.

Skriv et svar