Del 14: Fredag, kl. 02:47, St Katharine Docks Marina, London

I ankommer til London ved St Katharine Docks Marina tæt ved Tower Bridge i ly af mørket. Alle pakker deres ting og forsvinder lydløst fra båden og ud i mørket. Du ved ikke, hvad der venter jer i London, men det må du finde ud af i morgen – lige nu må du finde ly for natten.

Hvor finder du et midlertidigt tilflugtssted?


Næste benspænd foregår fredag kl. 09:02, Londons gader


  1. Kim Risør

    Vi kommer ikke ret langt før vi er spredt for alle vinde. Udover de få der takkede mig for at have taget hånd om den jbehagelige situation ombord – der faktisk kunne have udviklet sig forfærdeligt – nåede jeg ikke at opbygge relationer til nogen af dem. Og nu er jeg alene efter at min lille veninde blev hentet ved kajen af hendes familie.
    Det er kulsort nat, men byens lys hjælper mig med at finde vej … hvor jeg så skal hen. Der var ikke rigtig nogen ombord, der turde sige ret meget, så jeg må selv finde ud af det. Lige nu vil jeg bare nyde fast grund under fødderne og finde en overnatningsmulighed.

    Da jeg endelig finder sømandskirken efter at have spurgt tilfældigt forbipasserende om vej, mødes jeg af en varme, jeg ikke havde ventet. Udover kost og logi, som jeg heldigvis kan betale lidt for, forekommer lederen at være en indsigtsfuld mand, som jeg nok skal få oplysninger ud af i morgen. Måske han kan hjælpe mig med næste skridt.

Skriv et svar